מיצרכים: 4 בצלים גדולים
בשר כבש אני אוהבת את הצאוור כבש
8 שיזפים מיובשים
6 משמש מיובש
2 מקל קינמון
בקבוק יין מתוק
כורכום קורט
פלפל שחור גרס
אופן ההכנה
להניח בסיר רחב פרוסות בצל לטגן עם מעט שמן ושלוש כפות סוכר חום או דבש סילון
להוסיף את פרוסות בשר הכבש, ולהניח חלק מהבצל המקורמל מעל הבשר לסדר את פירות המיובשים מעל באופן חופשי להוסיף תבלינם,וחצי בקבוק יין לבשל מכוסה וכל פעם להוסיף מהיין לבשל שלוש שעות לצבע ריבה אפשר להוסיף אגוזי מלך מקפצים המחבט רק בהגשה תהנו שחבלזזז
בשר כבש אני אוהבת את הצאוור כבש
8 שיזפים מיובשים
6 משמש מיובש
2 מקל קינמון
בקבוק יין מתוק
כורכום קורט
פלפל שחור גרס
אופן ההכנה
להניח בסיר רחב פרוסות בצל לטגן עם מעט שמן ושלוש כפות סוכר חום או דבש סילון
להוסיף את פרוסות בשר הכבש, ולהניח חלק מהבצל המקורמל מעל הבשר לסדר את פירות המיובשים מעל באופן חופשי להוסיף תבלינם,וחצי בקבוק יין לבשל מכוסה וכל פעם להוסיף מהיין לבשל שלוש שעות לצבע ריבה אפשר להוסיף אגוזי מלך מקפצים המחבט רק בהגשה תהנו שחבלזזז
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה