Translate

27 במאי 2013

עוגת גבינה אפויה מעוטרת בריבת חלב וקוקוס


6 ביצים גדולות מופרדות

300 גרם (½1 כוסות) סוכר

500 גרם גבינה לבנה 9%

1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת 30%

50 גרם (5 כפות) אינסטנט פודינג וניל

40 גרם (4 כפות) קורנפלור               

 רצוי להוסיף לימון מגורר לבלילת הגבינה
לעיטור ריבת חלב
שמנת מתוקה מוקצפת
כריות מצופות שוקולד
אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וכוס סוכר כ-5 דקות לקצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה אחרת.
  • שמים בקערת המיקסר את הגבינות, החלמונים, הסוכר הנותר, אינסטנט פודינג וקורנפלור. מקציפים לתערובת אחידה.
  • מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
  • אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו לפחות 3 שעות. מוציאים, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
    מעטרים בריבת חלב משובחת  מקשטים בקצפת  ומפזרים קוקוס בדפנות


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה