Translate

26 במאי 2013

פלפל ממולא

2 כוסות אורז פרסי
6-10 פלפלים, ללא החלק העליון, שטופים ונקיים מתוכן
500 גרם בשר טחון
1 גזר גדול מגורר
1 עגבנייה בשלה קצוצה
1 בצל גדול קצוץ
3 שיני שום כתושות

100 גרם רסק עגבניות
½ כפית כמון
קורט כרכום
פפריקה מתוקה/חריפה לפי הטעם
1 כפית סוכר
מלח ופלפל
לרוטב
100 גרם רסק עגבניות
2 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
1. מכינים את הבשר :מטגנים את הבצל עד להשחמה. מוסיפים את השום והגזר ומטגנים במשך דקה. מוסיפים את הבשר ומטגנים במשך 10 דקות תוך ערבוב.

2. מוסיפים רסק עגבניות, סוכר ועגבנייה ומתבלים בכל התבלינים. מוסיפים ככוס מים רותחים ומבשלים כ-3/4 שעה, עד שהבשר מוכן. לקראת סוף הבישול מצמצמים את הנוזלים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה