Translate

16 במרץ 2013

מוס גבינה ושוקולד

מוס גבינה ושוקולד
3 ביצים מופרדות
3 כפות סוכר
כף שמן
100 גרם שוקולד מוממס

3 כפות קמח
רוטב
3 כפות סוכר 
3/4 כוס מים
כף רום 
המוס: 2 שמנת מתוקה 
200 גרם שוקולד
50 גרם חמאה
250 גרם גבינה לבנה 5%
3 חלמונים 1/4 אפשר פחות סוכר
כפית רום 
1 שקית גלנטין
3/4 כוס מים 
אופן הכנת הבסיס:
להפריד ביצים ולהקציף את החלבונים להוסיף סוכר ,לקציף יציב ועדין להוסיף חלמונים שמן שוקולד בזה אחר זה לעצור פעולת המיקסר להוסיף קמח בקיפול לצקת לתבנית משומנת ולאפות לבדוק עם קיסם יבש 
רוטב:
לבשל עד להמסה הסוכר לשפוך על העוגה המוכנה בעודה חמה
הכנת המוס: *להקציף את השמנת המתוקה לקצף יציב ועדין
*להמיס את השוקולד עם החמאה ולהוסיף לגבינה ,רום לערבב בעדינות *להניח את הגלנטין במים כחמש דקות כשהמים נספגים לחממם במיקרו מעט לקרר ולהוסיף לגבינה,להקציף את החלמונים עם 1/4 כוס סוכר לקפל לתערובת השוקולד למרוח על העוגה לפורר שוקולד בכל צבע או לקשט עם שקית זילוף

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה