Translate

16 במרץ 2013

בוטנים כשר


           עוגיות בוטנים



410 גרם אבקת סוכר
200 גרם בוטנים טחונים
2 חלבונים



1. מחממים את התנור לחום נמוך (150 מעלות צלזיוס) ומרפדים תבנית שטוחה בנייר אפייה.

2. מערבבים את אבקת הסוכר עם הבוטנים. מקציפים את החלבונים לקצף רך ומקפלים לתוכו את תערובת הבוטנים

3. מזליפים את התערובת משקית זילוף עם פיה חלקה לתבנית המרופדת בנייר אפייה. אפשר גם להעביר את התערובת לתבנית באמצעות כפית. אופים כ 15 דקות, או עד שפני העוגיות יבשים וסדוקים מעט למראה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה