טנזיה
200 כל סוגי הפירות היבשים (מכל סוג מאתיים)
3 בצלים גדולים פרוסים לטבעות דקות (אפשר ורצוי במנדולינה)
חצי בקבוק יין אדום מתוק.3 כוסות
200 גרם אגוזי מלך, או שקדים קלופים ,אפוי בתנור או על מחבת לשמור לסיום לקישוט
קינמון,( רבע כפית )ציפורן מי שאוהב זה מוסיף קורט ממש מעט
3 כפות סוכר דמררה
כף שמן זית
אופן ההכנה משרים את כל הפירות היבשים בתוך היין לשעתיים
בנפרד מקפיצים את הבצל עם שמן הזית מוסיפים סוכר מערבבים שיתקרמל כל הבצל מס דקות,ואז מוספים את הפירות יחד עם היין ומבשלים על אש קטנה ופה באים התבלינים בערבב קל לא לפצוע את הפירות ככה בעדינות לבשל כמו ריבה זמן ממושך אבל לבדוק כאשר הצבע והרוטב משחימם וסמיך מוסיפים את האגוזים /שקדים אוו שניהם מערבבים בקטנה ושומרים בכלי סגור להגיש עם אורז, קוסקוס, או בורגול
200 כל סוגי הפירות היבשים (מכל סוג מאתיים)
3 בצלים גדולים פרוסים לטבעות דקות (אפשר ורצוי במנדולינה)
חצי בקבוק יין אדום מתוק.3 כוסות
200 גרם אגוזי מלך, או שקדים קלופים ,אפוי בתנור או על מחבת לשמור לסיום לקישוט
קינמון,( רבע כפית )ציפורן מי שאוהב זה מוסיף קורט ממש מעט
3 כפות סוכר דמררה
כף שמן זית
אופן ההכנה משרים את כל הפירות היבשים בתוך היין לשעתיים
בנפרד מקפיצים את הבצל עם שמן הזית מוסיפים סוכר מערבבים שיתקרמל כל הבצל מס דקות,ואז מוספים את הפירות יחד עם היין ומבשלים על אש קטנה ופה באים התבלינים בערבב קל לא לפצוע את הפירות ככה בעדינות לבשל כמו ריבה זמן ממושך אבל לבדוק כאשר הצבע והרוטב משחימם וסמיך מוסיפים את האגוזים /שקדים אוו שניהם מערבבים בקטנה ושומרים בכלי סגור להגיש עם אורז, קוסקוס, או בורגול
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה