Translate

26 בינו׳ 2013

תמרים

גביע שמנת חמוצה 
1 חב' קטנה קמח תופח 
1 חב' מרגרינה מחמאה
1/4 כוס סוכר 
קמצוץ מלח 

1 סוכר וניל
להכניס למיקסר עם וו גיטרה ללוש לבצק אחיד להכניס למקרר לשעה לחלק לשלוש כדורים לדדד כל אחד למלא במילוי הרצוי 
לגלגל לרולדה להכניס 10 דק למקפיא להוציא לחוך לפרוסות בגודל הרצוי לאפות 170 מעלות עד שמזהיב
מילוי חלבה ושוקולד ממרחים פשוט למרוח ופזר אגוזים גרוסים לגלנל ולפרוס ולאפות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה