Translate

8 באוק׳ 2012

לקאפקייקס

200 גרם חמאה, רכה
½ 1 כוסות סוכר (300 גרם)
2 ביצים
1 כפית תמצית וניל
½ 2 כוסות קמח (350 גרם)
½ 2 כפיות אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
1 כוס חלב (240 מ"ל)

לקרם:
קצפת או קרם שאוהבים
מחממים תנור ל-170 מעלות.
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת קרמית.
מוסיפים ביצים אחת אחת ותמצית וניל ומעבדים לאיחוד.
בקערה נפרדת מנפים קמח, אבקת אפייה ומלח. מוסיפים את תערובת הקמח לסירוגין עם החלב בפעמיים-שלוש (מעבדים לאיחוד אחרי כל תוספת).
מרפדים תבנית שקעים במנז'טים וממלאים כל מנז'ט קצת יותר מחצי הגובה. אופים כ-20-25 דקות, עד שהעוגות זהובות, וקיסם יוצא כמעט יבש (עם פירורים לחים). מצננים לחלוטין.
מזלפים קרם ומקשטים לפי הטעם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה