Translate

8 באוק׳ 2012

שושנים



לבצק
2.5 כוסות קמח תופח
200 גרם חמאה
שמנת חמוצה אחת
3 חלמונים


למילוי
5 חלבונים
חצי כוס סוכר
2 כפות מיים 
חצי כוס פודינג אגוזים

אופן ההכנה:
בצק
מערבבים את כל החומרים יחדיו עד לקבלת בצק.
חותכים לארבעה חלקים ושמים במקרר לשעתיים.
מילוי
מקציפים את החלבונים
מוסיפים סוכר וממשיכים להקציף עד לקבלת קצף מבריק
מוסיפים את הפודינג ומקציפים עוד קצת

מרדדיםאת הבצק
מורחים את המילוי טוב טוב בפנים
מגלגלים לרוחב
חותכים לפרוסות כאשר מניחים על התבנית לוחצים מלמטה כך שהקרם בולט יותר החוצה
לתנור 160 מעלות עד שמזהיבות ולפזר א. סוכר

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה