Translate

8 באוק׳ 2012

סולת


המתכון: 3כוסות סולת
חצי כוס קמח תופח
2 ביצים
שליש כוס שמן
2 טיפות מי ורדים
שקית סוכר וניל
חצי כוס מים
כוס סוכר
לסירופ:
2כוסות סוכר
2טיפות ת.ורדים
מעט לימון מגורד
ההכנה: כל המצרכים לתערובת העוגה לערבב היטב בקערה...לשמן תבנית בינונית מלבנית או אחר  ולאפות בחום בינוני לגוון זהוב
הסירופ: 2 כוסות להעביר לסיר ללהבה בינונית... שהסוכר מקבל גוון זהוב להוסיף בהדרגה כוס מים, את הורדים והלימון ולבשל בלהבה נמוכה...
כשהעוגה מוכנה לפזר מעל את הסירופ... אפשר להוסיף שקדים...רצוי לפרוס את העוגה שהרוטב ייספג, בתאבון ובהצלחה!

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה