Translate

21 במאי 2011

מדלנים קלילים

המצרכים
1/2 כוס מיץ תפוזים או חלב
4 כפות קקאו משובח
100 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה או מחמאה
1/2 כוס סוכר
להמיס להוריד מאש להוסיף כפית ליקר שוקולד לצנן מעט ולהוסיף את החלמונים להוסיף כוס ורבע קמח תופח להוסיף את החלבונים המקציפם עם הכוס סוכר בתנועות קיפול ובעדינות להוסיף רבע כוס פצפוצי שוקולד ורבע כוס אגוזים קצוצים גס לקפל בעדינות למזוג למנגטים בתוך תבנית שקעים לאפות בחום 180 מעלות להוציא כאשר הקיסם יבש.
המצרכים לאחר ההמסה במיקורו
כוס ורבע קמח
רבע כוס אגוזים
רבע כוס שוקולד צ'יפס
כפית ליקר שוקולד.
את החלבונים מקציפים בקערה נפרדת לקצף קשה ומבריק מוסיפים כוס סוכר תוך כדי הקצפה .
קרם
2 שמנת מתוקה השף הלבן או קצפת צמחית שף הלבן
3 כפות אינסטנט וניל
2 כפות סוכר
לצבע שונה הוספתי 2 כפיות תרכיז פטל
להקציף הכל לקצף יציב לקשט מעל.
סירופ להרטיב את העוגיות האישיות
1 כוס מים חמים
כפית וחצי נס קפה
כפית סוכר
1כפית ליקר שוקולד או כל ליקר אחר
לערבב הכל ולהרטיב עם כפית את המדלנים  זכרו עוגה חמה
סירפ קר וההפך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה