4 ביצים
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
3/4 כוס שמן
כוס וחצי חלב / מיץ תפוזים
300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
א. אפיה
שקית אינסטנט וניל
2 כפיות סוכר וניל
כפית קינמון
250 ג' סוכר (כוס ורבע)
3/4 כוס שמן
כוס וחצי חלב / מיץ תפוזים
300 ג' קמח (2 כוסות + 2 כפות)
א. אפיה
שקית אינסטנט וניל
2 כפיות סוכר וניל
כפית קינמון
1. להקציף ביצים וסוכר, תוך כדי להוסיף את השמן והחלב בזרם איטי. להוסיף את הקמח, א. אפיה, אינסטנט וסוכר וניל.
2. להוציא כ 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם קינמון.
3. לצקת את הבלילה הבהירה לתבנית מעל להוסיף את את הבלילה הכהה יותר, לערבב קצת את שתי הבלילות בשביל יצירת צורות.
2. להוציא כ 3/4 כוס מהבלילה ולערבב עם קינמון.
3. לצקת את הבלילה הבהירה לתבנית מעל להוסיף את את הבלילה הכהה יותר, לערבב קצת את שתי הבלילות בשביל יצירת צורות.
4. חום בינוני בסביבות 45 דקות, העוגה מזהיבה




אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה