כרובית ממולא חזה עוף טחון מתובל
לא ממש אוהבת בשר טחון יש העדפה לחזה עוף טחון אז קדימה לעבודה
1 כרובית שלמה לאחר רתיחה עם מעט מלח לסנן מנוזלים
מילוי
1/2 ק"ג בשר עוף טחון
1 תפוח אדמה מגורר
1 בצל גדול מגורר סחוט מנוזלים
חופן פטרוזליה
חופן כוסברה
כף תבלין על האש
מלח, פלפל
כף שמן זית
כף פירורי לחם
לערבב הכל להניח רבע שעה במקרר למלא את הכרוב בין הפרחים ולמטה
ציפוי
כף מיונז/רוטב אלף האיים
1/4כפית פפריקה
פלפל שחור גרוס
כפית שום כתוש
כפית שמן זית
מלח/כפית מרק עוף פרווה
לשמור 2 כפות בערך פירורי לחם ושומשום
לערבב הכל מלבד פירורי הלחם והשומשום לאחר המריחה של הרוטב לפזר את הפירורים השומשום מעל
לאפות בתנור עד לצבע זהוב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה