מתכון לפס מרסל
4 ביצים גדלות
3/4 כוס סוכר
3/4 כוס קמח
2 כפות קמח שקדים
1 א אפיה
1 סוכר וניל
כף שמן
מיץ מחצי לימון
לעבודה:
להפריד ביצים
את חלמונים בקערה עם מיץ לימון טבעי+א, אפיה להקציף במזלג
לקצף תפוח
את חלבונים להקציף במיקסר עם הסוכר לקצף יציב עדין
להוסיף את קצפת חלמונים
להמשיך לערבל עד נטמעים בחלבונים, מנמיכים מהירות מוסיפים כף שמן, מפסיקים את פעולת מיקסר מוסיפים ידני את הקמח, קמח שקדים
מקפלים במרית בעדינות לא לשבור את הקציפה
מעברים לתבנית מרופדת בנייר אפיה משומן היטב
מישרים אופים 14 דקות או עד צבע זהוב בהיר
מצננים מחלקים לשלוש מלבנים
מורחים בקטנה קונפיטורה פירות יער
מקציפים 1,5 שמנת מתוקה קרה, כף אינסטנט וניל
רבע כוס חלב קר
כף גבינת שמנת
לקצפת יציבה
מזלפים על המלבן מסביב את האמצע מזלפים שתי פסים ארוכים מניחים פסים של תותים מרווחים שווים
מנחים את המלבן השני חוזרים על אותה פעולה, וכן החלק השלישי מקשטים חצאי תותים באמ
צע מקררים 😘פנקו תהנו👌
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה