Translate

12 בדצמ׳ 2024

עוגת דבש ותבלינים עם שטרוזל

 עוגת דבש תבלינים פקאן מסוכר ושטרוייזל.

1/2 כוס דבש

1/2 כוס סילאן

1 כוס שמן

1 כוס סוכר חום בהיר

1 כוס מים

2 ביצים

400 ג קמח

90 ג קמח מלא

1 כפית סודה לשתיה

1 כפית נס קפה

1 כפית קינמון

1/כפית מוסקט

1/2 כפית ציפורן

100 ג פקאן מסוכרים גרוסים גס

3 חלבונים

100 ג סוכר

לשטרוייזל:

120 ג חמאה לקוביות

120 ג סוכר חום בהיר

180 ג קמח

1 כפית קינמון

הכנה:

שטרוייזל

לשים את הכל במעבד מזון מעבדים עד קבלת פירורים גסים שומרים בקירור עד לשימוש.

הכנת העוגה:

להקציף חלבונים +סוכר בהדרגה לקבלת קצף יציב

בקערת מיקסר עם וו גיטרה שמים סילאן דבש סוכר ביצים שמן ומים מערבבים מוסיפים את שאר המרכיבים מערבבים הייטב.מקפלים את החלבון לתערובת עד קבלת תערובת חלקה יוצקים ל 2 תבניות אינגליש מפזרים את השטרוייזל מעל אופים בתנור מחומם מראש ל 165/170 אופים כ 30/35 דקות (ממליץ לבדוק אחרי 30 דקות כדי לא לייבש את העוגה צריך לצאת לח קפיצי למגע)

חברי




ם תהנו מתכון ובהצלחה לכולם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה