מתכון פשוט וקל
1/2 ק"ג חזה עוף טחון
1/2 חבילה פטרוזיליה רק עלים קצוצים דק
1/2 חבילה כוסברה רק עלים מי שלא אוהב אז אפשר עירית במקום
3 ביצים קשות קצוצות לקוביות
3 גזרים בינוניים מגררים גס
גמבה קצוצה דק
1/2 פלפל ירוק חריף
3 ביצים טריות
בצל מגורר דק פומפיה
4 כפות פירורי לחם
כורכום , מלח, מרק עוף ,קורט מוסקט ,פלפל לבן
לערבב הכל להניח במקרר שעה
לפרוס נייר אפיה למרוח שמן,ן להניח את הבשר לסדר בצורת רולדה ,לגלגל את נייר האפיה הקצוות מקופלות פנימה, הדוק טוב לגלגל שוב על נייר אלומניום או שקית קוקי להרתיח סיר מים מעט מלח להכניס את רולדה לעשרים עד חצי שעה להניח להתקרר לפרוס
אפשר,
להשאיר את הביצים הקשות שלומות לגלגל בתוך רולדה כך שבתוך רואים
חצי ביצה פרוסה בתאבון
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה