מתכון קציצות גריל עם תפוחי אדמה ופיטריות 🏠
חצי ק"ג בשר טחון
(אני מוסיפה שומן כבש לא חייב מעט מאוד)
בצל קצוץ מטוגן מעט
חופן כוסברה
חופן פטרוזליה
כף שום כתוש
מלח, פלפל
תבלין על האש, או תבלין קבב
קורט פפריקה אדומה
כמון, כף שמן זית הקפצת הבצל
להניח במקרר רבע שעה לכדרר קציצה לשטח מעט להכניס טוסטר אובן או טיגון קל, רק למספר דקות לא ליבש את הקציצה להוציא כשהיא עדין עסיסית להניח בצד עד להכנת הסיר
לתוכן הסיר:
3 שיני שום חצויות
6 תפוחי אדמה בינוניים לחתוך ל קוביות גדולות
קופסה פטריות חתוכות
מעט פטרוזיליה (או ירק אחר שאוהבים)
מים לכיסוי התבשיל
מרק עוף, מלח, פלפל, כורכום, כמון, מעט גריל עוף , כף שמן להקפצה של
השום,
להקפיץ שום להוסיף תפוחי אדמה פטריות תבלינים לאדות מס דקות עד תקבלו ל צבע יפה על הכל, להוסיף מים חמים לנענע מצד לצד לכסות את הסיר להנמיך
אש לבשל עד הנוזלים מתאדים לפתוח מכסה למספר דקות עד מתקבל צבע יפה לפזר ירק קצוץ שאוהבים תהנו ❤️לאה זפרני
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה