הרצון להכין עוגות שלא תמיד מצליחות אתגר אותי .אבל כאשר הכנתי אותם בדיוק רב על כל פרט ופרט הן יצאו מרשימות ותמיד כאשר אכלתי סברינה במקומות הכי הכי ידעתי שהסברינות שלי טובת יותר מתוק אבל לא חונק.ועל היופי הרי הוא לפנכם תשפטו אתם...
המצרכים להכנת 15 סברינות גדולת או 20 קטנות .
המצרכים:
6 בצים מס 1
1 כוס פרורי לחם רגיל
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
11/2 כוסות סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
סירופ:
3 כוסות מים
2 כוסת סוכר
1 בקבוק רום קטן
לקצפת המילוי:
3 שמנת צמחית השף הלבן
1/2 חבילה אנסטק פודינג וניל
כף ליקר כל שהוא
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים את החלבונים להקציף עם הסוכר והסוכר וניל..
את החלמון להניח בקערה להוסיך לו את האפיה ומעט לימון לערבב במזלג זה יתפח לבליה סמיכה ותפוחה.
נחזור לקערת המיקסר לחלבונים להוסיך את החלמונים התפוחים להמשיך להקציף יחד עד שהכל יתערבב היטב
בזהירות להוסיף את השמן השובל ארוך עד שישתלב בבלילה לעצור את פעולת המקסר ולקפל בעדינות את פרורי הלחם ולאחר מכן את המיץ תפוזים ואז את הקמח תמיד בקיפול לשמן היטב תבניות אישיות לשפוך לתבנית לא למלא עד הסוף אלה להשאיר מקום לתפיחה .לאפות להזהבה או שקיסם יצא יבש להוציא את הסברינות ללתבול בתוך הסירופ כל סברינה להניח על מגש להתקרר.
לחצות באלכסון פתח ולמלא בקרם שמנת לקשט בריבה משובחת תות ולהכניס למקרר
סירפ
לבשל עד להמסת הסוכר והסמכה של הנוזל 20 דקות
קצפת:
להקציף את כל החומרים יחד לקצפת יציבה ולמלא את הסברינות בשקית זילוף.
(להניח בקצה מעט ריבה או פרי דובדבן או תות שדגתם מקונפיטורה
המצרכים להכנת 15 סברינות גדולת או 20 קטנות .
המצרכים:
6 בצים מס 1
1 כוס פרורי לחם רגיל
1 כוס קמח
1/2 כוס שמן
1 אבקת אפיה
1 סוכר וניל
11/2 כוסות סוכר
1/2 כוס מיץ תפוזים
סירופ:
3 כוסות מים
2 כוסת סוכר
1 בקבוק רום קטן
לקצפת המילוי:
3 שמנת צמחית השף הלבן
1/2 חבילה אנסטק פודינג וניל
כף ליקר כל שהוא
אופן ההכנה:
להפריד את הביצים את החלבונים להקציף עם הסוכר והסוכר וניל..
את החלמון להניח בקערה להוסיך לו את האפיה ומעט לימון לערבב במזלג זה יתפח לבליה סמיכה ותפוחה.
נחזור לקערת המיקסר לחלבונים להוסיך את החלמונים התפוחים להמשיך להקציף יחד עד שהכל יתערבב היטב
בזהירות להוסיף את השמן השובל ארוך עד שישתלב בבלילה לעצור את פעולת המקסר ולקפל בעדינות את פרורי הלחם ולאחר מכן את המיץ תפוזים ואז את הקמח תמיד בקיפול לשמן היטב תבניות אישיות לשפוך לתבנית לא למלא עד הסוף אלה להשאיר מקום לתפיחה .לאפות להזהבה או שקיסם יצא יבש להוציא את הסברינות ללתבול בתוך הסירופ כל סברינה להניח על מגש להתקרר.
לחצות באלכסון פתח ולמלא בקרם שמנת לקשט בריבה משובחת תות ולהכניס למקרר
סירפ
לבשל עד להמסת הסוכר והסמכה של הנוזל 20 דקות
קצפת:
להקציף את כל החומרים יחד לקצפת יציבה ולמלא את הסברינות בשקית זילוף.
(להניח בקצה מעט ריבה או פרי דובדבן או תות שדגתם מקונפיטורה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה