כיצד צץ הרעיון? אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה ואסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטועם ומבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים והעוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם האדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שיהנו מהיצירות והסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
Translate
11 בדצמ׳ 2015
5דקות והיא בתנור והיא בכלל לא שוקולד בחושה ללא מיקסר מתכון:500 גרם ממרח תמרים 2כפיות סודה לשתיה3/4כוס שמן קנולה כוס סוכר דמררה3ביצים גדולות2כוסות מים רותחים3כוסות קמח תופחכפית קינמוןרבע כוס שוקולד ציפסאופן ההכנה:לערבב את המצרכים מלבד המים והקמחלהוסיף מים ,ולהוסיף קמח לא לערבב הרבה רק עד שהקמח נטמע לאפות מאה שמונים מעלות להוציא מהתנור לשפוך מייפל בנדיבות ולהנות לאחר האפיה מייפל בנדיבות
הירשם ל-
תגובות לפרסום (Atom)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה