פיטריות ממולאות בגבינה
פיטריות גדולות מכל סוג
1 בצל
שן שום
חצי כוס פטריות קצוצות
חצי כוס גמבה קלוי ומטובלת ומסוננת
1/2 קוטז
רבע כוס גבינה מגררת צובה או כל קשה שתרצו
(אפשר לשים גבינה מלוחה צפתית שאריות)
מלח ,פלפל ,מוסקט בקטנה ,עירית קצוצה דק
ביצה
לטגן מעט את הבצל והשום (לכתוש את שום)
להוסיף כפית קמח ותבלינים לכבות את הגז להוסיף שאר המרכיבים ,את הפטריות לקלף ולשמן מעט עם שמן זית
למלא ולהניח על ניר פרגמנט
לפזר פרמזן מגררת מעל להחזיר את הרגל של הפיטריה באמצע
ולאפות 180 מעלות לקבלת צבע של הגבינה זהוב להוציא מהתבנית מהנוזלים שהגירו הפיטריות ולהנות ממנה יוקרתית
פיטריות גדולות מכל סוג
1 בצל
שן שום
חצי כוס פטריות קצוצות
חצי כוס גמבה קלוי ומטובלת ומסוננת
1/2 קוטז
רבע כוס גבינה מגררת צובה או כל קשה שתרצו
(אפשר לשים גבינה מלוחה צפתית שאריות)
מלח ,פלפל ,מוסקט בקטנה ,עירית קצוצה דק
ביצה
לטגן מעט את הבצל והשום (לכתוש את שום)
להוסיף כפית קמח ותבלינים לכבות את הגז להוסיף שאר המרכיבים ,את הפטריות לקלף ולשמן מעט עם שמן זית
למלא ולהניח על ניר פרגמנט
לפזר פרמזן מגררת מעל להחזיר את הרגל של הפיטריה באמצע
ולאפות 180 מעלות לקבלת צבע של הגבינה זהוב להוציא מהתבנית מהנוזלים שהגירו הפיטריות ולהנות ממנה יוקרתית
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה