Translate

29 ביוני 2014

סיר מרוקאי



סיר מרוקאי מתחיל בלטגן את הבצל להוסיף ירקות הפעם  שמתי תפוחי אדמה, קוביות דלעת,בצל סגול ,קישואים וסלרי עלים וגבעולים. לתת לזה לקבל גון יפה כמה דקות ,להוסיף תבלינם מעט מכל דבר כורכום,מלח ,פלפל,מרק עוף לחטאים כמוני,פפריקה אדמה בשמן ,שתי עגבניות מרוסקות.. כוס מים חמים לתת רתיחה ולהוסיף קציצות בשר לכסוות חי שעה ,להוריד מכסה ולתת לזה תקליה זה אומר עוד מה דקות כךנשנשאר בסיר רק הרוטב הסמיך

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה