קלי קלות שמה:
2 אנגליש ומה שנשאר מקשטים למעלה
כמו בתמונה
750 גרם גבינה סקי( האחוזים עליכם)
1 שמנת חמוצה
2 שמנת מתוקה
1 ז'לנטין 7 גרם
1 אינסטנט פודינג וניל( במקרה הזה)
1/2 כוס סוכר
לימון או תפוז מגורר
בסיס:
250 גרם אבקת בסקוטים (יעני טחון דק)
60 גרם חמאה או מחמאה מומסת
50 גרם אגוזי מלך גרוסים
100 גרם שוקולד מומס
אופן ההכנה הבסיס:
להשאיר שלוש כפות שטוחות אבקת בסקוטים לפדר את העוגה למעלה.
לערבב את כל המרכיבים לרפד שתי תבניות אינגליש או
תבנית 26 עגולה ולשמור במקרר
להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר ,לקצף עדין ולהניח בצד
בקערה נפרדת להניח שמנת חמוצה,וגבינת סקי מסוננים מנוזלים,אינסטנט ,וגלנטין מומס (ברבע כוס מים ומחומם במיקרו לצנן) לערבב היטיב להוסיף גרירה לימון או תפוז,
לקפל את הקצף לקערת הגבינוה בעדינות ולמרוח על הבסקוטים ,לפדר עם שארית האבקת בסקוטים ולקשט עם שאר המילוי שנותר למקפיא שעתים להגיש אחר הפשרה חלקית קלי קלות
2 אנגליש ומה שנשאר מקשטים למעלה
כמו בתמונה
750 גרם גבינה סקי( האחוזים עליכם)
1 שמנת חמוצה
2 שמנת מתוקה
1 ז'לנטין 7 גרם
1 אינסטנט פודינג וניל( במקרה הזה)
1/2 כוס סוכר
לימון או תפוז מגורר
בסיס:
250 גרם אבקת בסקוטים (יעני טחון דק)
60 גרם חמאה או מחמאה מומסת
50 גרם אגוזי מלך גרוסים
100 גרם שוקולד מומס
אופן ההכנה הבסיס:
להשאיר שלוש כפות שטוחות אבקת בסקוטים לפדר את העוגה למעלה.
לערבב את כל המרכיבים לרפד שתי תבניות אינגליש או
תבנית 26 עגולה ולשמור במקרר
להקציף שמנת מתוקה עם הסוכר ,לקצף עדין ולהניח בצד
בקערה נפרדת להניח שמנת חמוצה,וגבינת סקי מסוננים מנוזלים,אינסטנט ,וגלנטין מומס (ברבע כוס מים ומחומם במיקרו לצנן) לערבב היטיב להוסיף גרירה לימון או תפוז,
לקפל את הקצף לקערת הגבינוה בעדינות ולמרוח על הבסקוטים ,לפדר עם שארית האבקת בסקוטים ולקשט עם שאר המילוי שנותר למקפיא שעתים להגיש אחר הפשרה חלקית קלי קלות
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה