כיצד צץ הרעיון?
אני מכינה עוגות ועוגיות, אין ספור מאכלים והכל שווה צילום. אני מאוד אוהבת, שלא רק יצא טעים, אלא שיהיו בעלי מראה מגרה, יפה ואסתטי. התגובות לא איחרו לבוא מכל מי שטועם ומבקש מתכון .הבנים שלי התחילו לצלם את כל המאכלים והעוגות. יוני שלי החליט: "אמא זה נכנס לבלוג". אז בעזרתם האדיבה של המשפחה החלטתי לשתף עוד אנשים, שיהנו מהיצירות והסודות המוצלחים שלנו. תהנו! תשובה מובטחת לכל שאלה!
Translate
22 באוג׳ 2013
עוגיות מטריפות
250 גרם קמח, 2 כפות אינסטנט שוקולד בלגי , 2 כפות א. סוכר , 2 כפות קורנפלור , 200 גרם מחמאה או חמאה . 160 מעלות ל
20 דקות להזלפה וקישוט לאחר האפיה 50 גרם שוקולד מומס לפזר סוכריות צבעוניות על השוקולד
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה