Translate

13 ביולי 2013

חצילים בטעם של עוד:


חצילים בטעם של עוד:
2 חצילים קלופים חלקית כמו זברה להמליח ולשרות במים מס דקות לשטוף וליבש 
ארבע שיני שום קלופים ופרוסים
3 תפוחי אדמה קלופים ופרוסים 
גמבה גדולה פלפל מתוק אדום פרוס לרצועות
פלפל חריף לפי טעמכם
2 עגבניות טריות פרוסים לארבע
תבלינים:
פפריקה אדומה מהולה בשמן רבע כוס
מלח,
פלפל לבן
כמון
א.מרק או (ציר מרק במקום המים וא. מרק)
כוס מים
אופן ההכנה:
בסיר רחב שמן זית חימום קל והוסיף את השום
לטגן קלות ולהוסיף בהדרגה את שאר הירקות להקפיץ כך שהשמן ייתן גוון מבריק להוסיף את התבלינים לערבב בעדינות או לנענע את הסיר להוסיף את המים או הציר לכסות לבשל שעה בערך עם מכסה ואז להוריד מכסה ולתת קליה לאידוי נוזלים ולהכריז קדימה אוכל..

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה