קנלוני ממולא ברוטב לבן
- למלית:
- קופסא פטריות חתוכות (טריות או קופסא)
- 1 בצל גדול, קצוץ
- 1 שן שום, קצוצה
- 1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
- 1/2 כוס גבינת פטה כבשים מגוררת או כל גבינה שאוהבים במרקם דומה
- 4 כפות גבינה לבנה
- מלח,
2 עגבניות מיובשות קצוצים גס מוסיף טעם מדהים
- פלפל שחור גרוס
לרוטב
- 1 מכל שמנת לבישול/שמנת מתוקה
- 1/2 גביע שמנת חמוצה
- 2 חלמונים
- מלח, אגוז מוסקט מעט קורט
- פלפל שחור גרוס
- 1/4 כוס גבינה צהובה מגוררת /פרמזן /שלושת הגבינות
- את הפטריות מסננים קוצצים דק.
- מחממים שמן במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הבצל השום הפטריות
מטגנים עד הזהבה. מעבירים לקערה מניחים לצינון.
- מוסיפים בצל את שאר מרכיבי מלית מערבבים.
- ממלאים את קנלוני מלית מניחים בתבנית, כשהם צמודים זה לזה.
- טורפים היטב את מרכיבי הרוטב, למעט הגבינה הצהובה. יוצקים על קנלוני מפזרים מעל את הגבינה הצהובה (אם רוצים, אפשר להוסיף קודם מחצית מכמות הגבינה הצהובה למלית).
- אופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות, עד הזהבה.
- אם רוצים, לפני ההגשה מפזרים מעל קנלוני עלי בזיליקום.או אורגנו תהנו ❤️
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה