דפים

7 ביוני 2013

קנלוני ממולא ברוטב לבן



  •  למלית: 
  • קופסא פטריות חתוכות (טריות או קופסא) 
  • 1 בצל גדול, קצוץ
  • 1 שן שום, קצוצה
  • 1/2 כוס גבינת קשקבל מגוררת
  • 1/2 כוס גבינת פטה כבשים מגוררת או כל גבינה שאוהבים במרקם דומה
  • 4 כפות גבינה לבנה
  • מלח,
    2 עגבניות  מיובשות קצוצים גס  מוסיף טעם מדהים
  • פלפל שחור גרוס 

לרוטב
  • 1 מכל שמנת לבישול/שמנת מתוקה 
  • 1/2 גביע שמנת חמוצה
  • 2 חלמונים
  • מלח, אגוז מוסקט מעט קורט
  • פלפל שחור גרוס
  • 1/4 כוס גבינה צהובה מגוררת /פרמזן /שלושת הגבינות

אופן ההכנה

  1. את הפטריות מסננים קוצצים דק.
  2. מחממים שמן במחבת על אש בינונית, מוסיפים את הבצל השום  הפטריות
    מטגנים עד הזהבה. מעבירים לקערה מניחים לצינון.
  3. מוסיפים בצל את שאר מרכיבי מלית מערבבים.
  4. ממלאים את קנלוני מלית מניחים בתבנית, כשהם צמודים זה לזה.
  5. טורפים היטב את מרכיבי הרוטב, למעט הגבינה הצהובה. יוצקים על קנלוני מפזרים מעל את הגבינה הצהובה (אם רוצים, אפשר להוסיף קודם מחצית מכמות הגבינה הצהובה למלית).
  6. אופים בתנור מחומם מראש ל-180 מעלות כ-25 דקות, עד הזהבה.
  7. אם רוצים, לפני ההגשה מפזרים מעל קנלוני עלי בזיליקום.או אורגנו תהנו ❤️ 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה