דפים

17 ביוני 2013

טארטים אישיים עם קרם שקדים וריבה מתכון של קרמשניט

טארטים אישיים עם קרם שקדים וריבה
---------------------------------------------
לבצק:
150 גרם חמאה קרה חתוכה לקוביות 
2 כוסות קמח
1/2 כוס סוכר
קמצוץ מלח
2 חלמונים
2 כפות מים קרים

במעבד מזון לערבל את הקמח עם החמאה והמלח לתערובת פירורית להוסיף את החלמונים והמים לערבל עד קבלת כמה גושי בצק לא לערבל יותר מדי להוריד למשטח מקומח לאסוף את הבצק יחד,
לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לשעתיים.

לקרם שקדים:
100 גר' חמאה רכה
100 גר' שקדים טחונים
100 גר' אבקת סוכר

לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת קרם סמיך.

ריבה איזה שאוהבים אני השתמשתי בריבת פודיבל וריבת דובדבנים.

לאחר שעתיים להוציא את הבצק מהמקרר לרדד לעלה גדול ודק בערך 2-3 מ"מ. לקרוץ עיגולים שיתאימו לתבניות האישיות החד פעמיות להניח כל עיגול בתבנית למרוח ריבה בערך כפית שטוחה מעל את קרם השקדים לעשות עיגול ולשטח אותו שיכסה את הריבה לאסוף את שאריות הבצק לאחר שקרצנו עיגולים לרדד שוב ולקרוץ דוגמאות אני עשיתי כוכבים אפשר לבבות, פרחים מה שרוצים או אפילו לקרוץ עיגול עם חור אם אין לכם קורצים.
לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה כ-25 דקות.


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה