

100 גרם חמאה
קרם חלבה:
2 שמנת מתוקה
כף איסטנק פודינג .כף ממרח חלבה(אפשר במקום ממרח כף טחינה גולמית ושתי כפות סוכר)
אופן ההכנה
בתבנית שקעים מסדרים את שערות הקדאיף לאחר שהפרדנו אותם בכדי שיקבלו נפח ורענון
מסדרים לפי הצורה של הכלי כמו בתמונה מען תבנית מטפטפים את החמאה המומסת
ואופים 170 מעלות עד להזהבה קלה
מכינים בינתיים סירופ מכוס סוכר, וכוס וחצי מים מבשלים עד להסמכהרטיבים את כערות הקדאיף לפי טעמכם לח , רטוב .או רטוב יותר
מכינים את הקצפת אינסטנט ושמנת מתוקה ממרח חלבה או טחינה גולמית וסוכר להקצפה עמידה למלא את הקערות ולקשט בפרי מסוכר או אני שמתי פלח ריבת חבושים טעים ברמות
מ
אופן ההכנה
בתבנית שקעים מסדרים את שערות הקדאיף לאחר שהפרדנו אותם בכדי שיקבלו נפח ורענון
מסדרים לפי הצורה של הכלי כמו בתמונה מען תבנית מטפטפים את החמאה המומסת
ואופים 170 מעלות עד להזהבה קלה
מכינים בינתיים סירופ מכוס סוכר, וכוס וחצי מים מבשלים עד להסמכהרטיבים את כערות הקדאיף לפי טעמכם לח , רטוב .או רטוב יותר
מכינים את הקצפת אינסטנט ושמנת מתוקה ממרח חלבה או טחינה גולמית וסוכר להקצפה עמידה למלא את הקערות ולקשט בפרי מסוכר או אני שמתי פלח ריבת חבושים טעים ברמות
מ
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה