Translate

16 במרץ 2013

גבינה אפויה בציפוי ריבת קונפיטורה ואגוזים


6 ביצים גדולות מופרדות

300 גרם (½1 כוסות) סוכר

500 גרם גבינה לבנה 9%

1 מיכל (225 גרם) גבינת שמנת 30%

50 גרם (5 כפות) אינסטנט פודינג וניל

40 גרם (4 כפות) קורנפלור               

 רצוי להוסיף לימון מגורר לבלילת הגבינה
אופן ההכנה:
  • מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  • מכינים את המלית: מקציפים חלבונים וכוס סוכר כ-5 דקות לקצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה אחרת.
  • שמים בקערת המיקסר את הגבינות, החלמונים, הסוכר הנותר, אינסטנט פודינג וקורנפלור. מקציפים לתערובת אחידה.
  • מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
  • אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו לפחות 3 שעות. מוציאים, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
     ריבת קונפיטורה עם פרי לאחר הצינון של העוגה למרוח על  העוגה ובדפנות ולפזר אגוזים גרוסים גס

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה