Translate

14 ביולי 2012

עוף עם אפונה

  1. תבשיל של אמא שלי  היקרה שאני מה זה מתגעגעת לתבשיל שלהאמא שלי כבר לא מבשלת ולא מחייכת כבר לא שואלת אלה רק מתי תבואי לשבת איתי אמא שלי עצובה מאוד כי אמא שלי איבדה את אחי כך גם אני רק שאני ממשיכה לבשל כי יש לי למי אבל אמא שלי לא חושבת שיש לה למי היא הרימה ידיים אז הדמעות חונקות אבל ממשכים לחיות ...
מצרכים:
6 יח חלקי עוף כרעים ושוקיים
2 בצלים
1 שקית אפונה קפואה שטופה במי ברז ומסוננת
2 תפוחי אדמה שטופים וקלופים וחתוכים לקוביות
לב סלרי
1 פלפל ירוק חריף(לפי טעמכם)
1 עגבניה טריה מגוררת בפומפיה
מלח ,פלפל,מרק עוף (כפית),1/4 כפית כורכום,1/4 כוס שמן עם 2 כפות פפריקה
אופן ההכנה:
לאדות בצל עם כפית שמן להוסיף את העוף לצלות חמש דקות מכל הכיוונים, להוסיף תפוחי אדמה אם  תרצו  להוסיף גזר גמדי כמה יח להוספת צבע את הסלרי קצוץ  להוסיף כוס מים תבלינים לבשל עשרים דק על אש נמוכה ואז להוסיף אפונה לכסות את הסיר ולבשל 1/2 שעה להוריד מכסה ולהמשיך עד שמים מתהדיים ונשאר רק הרוטב הסמיך  

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה