Translate

14 ביולי 2012

חלה והיא לא מתוקה זה המוציא לכבוד שבת המלכה

1 ק"ג קמח
2 כפות שמרים יבשים
1/2 כוס שמן קנולה
2 כפות סוכר
כפית מלח
1 ביצה
4 כוסות(חד פעמי)מים פושרים.
אופן ההכנה:
להניח את הקמח,השמרים הסוכר ולערבב קלות להוסיף את שאר המצרכים לערבב קלות את המים להוסיף בשלוש פעמיים ללוש 10 דקות בערך.לכסות בנילון ומגבת ותת לתפוח שעה תלוי בטמ החדר פשוט עד שיכפיל את הכמות.לאחר התפחה לחלק ללחמניות עגולות לשמן תבנית עגולה להניח את הלחמניות העגולות לא צמודים אלה במרווח הוא יסגר בהתפחה הבא לאחר 1/2 שעה (בערך)למרוח ביצה טרופה (לא רק חלמון אלה כל הביצה )לפזר שמשום או מה שבא לכם גרעינים אני מפזרת את התוספות שקונים המיועדות לאורז זה חבלז לאפות בחום גבוה 200 מעלות ולשמור  לאחר שמוצאים מהתנור להניח מגבת עד לצינון ולחטוף ולהנות

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה