הבצק:
250 ג` קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100 ג` אבקת סוכר (שקית)
250 ג` קמח (2 כוסות פחות 3 כפות)
230 ג` חמאה קרה חתוכה לקוביות
חלמון
100 ג` אבקת סוכר (שקית)
מלית:
250 ג` גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
240 מ"ל חלב (כוס)
14 ג` ג`לטין- שקית אחת
250 ג` גבינה לבנה
2 גביעי שמנת חמוצה
200 ג` סוכר (כוס)
כפית סוכר וניל
250 מ"ל שמנת מתוקה (קופסא)
אינסטנט וניל
240 מ"ל חלב (כוס)
14 ג` ג`לטין- שקית אחת
לקישוט:
1 שמנת מתוקה
כף אינסטנט וניל
כף אינסטנט וניל
כף סוכרו
ופלים מצופים או גלילים מצופים שוקולד קנוי
אופן ההכנה
1. לעבד את כל המצרכים לבצק, לצנן חצי שעה במקרר.
2. את הבצק ל לשטח את הבצק בתבנית משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות, לצנן.
3. להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות . להכניס למיקרו ל30 שניות. להקציף שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב גבינה, חמוצה, סוכר, סוכר וניל. להוסיף לתערובת הגבינה את הג`לטין המומס. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל.
להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם הבצק האפוי ומצונן
2. את הבצק ל לשטח את הבצק בתבנית משומנות, לאפות בסביבות 13 – 15 דקות, לצנן.
3. להמיס את הג`לטין, המסת ג`לטין: להעביר את הג`לטין לקערית, להוסיף 4 כפות חלב, להשאיר בצד ל 10 דקות . להכניס למיקרו ל30 שניות. להקציף שמנת מתוקה, חלב, אינסטנט וניל. לערבב גבינה, חמוצה, סוכר, סוכר וניל. להוסיף לתערובת הגבינה את הג`לטין המומס. לקפל את תערובת הגבינה לקרם הוניל.
להעביר את קרם הגבינה לתבנית עם הבצק האפוי ומצונן
4להקציף שמנת עם סוכר ואינסטנט לקצף יציב לקשט ולהוסיף את הוופלים מסביב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה