

המצרכים:100גרם חמאה או מחמאה
3/4 כוס סוכר דק
1 ביצה שלמה
1חלמון
כוס וחצי קונפלור
גרידת לימון
1 א.אפיה
קמח אני בדרך כלל לא מודדת מכניסה לפי הצורך כמעט 2 כוסות
מילוי ריבת חלב
עיטור :קוקוס
אופו ההכנה:
להכין תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
לחמם את התנור לחום הכי גבוה שיש לכם 240-250 מעלות.
בקערה לנפות את הקמח יחד עם הקורנפלור וא.האפיה ולהניח בצד .
בקערת המערבל להקרים חמאה וסוכר במהירות בינונית עד שבהיר ואוורירי ,
להוסיף ביצה ווניל ולהמשיך לערבל עד אחידות .
להוסיף את הקמח המנופה יחד עם הקורנפלור ולהמשיך לערבל עד שהבלילה אחידה וחלקה.
לרדד על משטח מקומח קלות לעובי של 3-4 מ"מ ,
לקרוץ עיגולים בקוטר של 5 ס"מ בערך
להעביר את העוגיות לתבנית ולאפות 5 דקות ולא יותר ,הן אמורות להשאר יפות חלקות ולבנות .
לצנן לקירור מוחלט.
ואז למרוח את הריבת חלב להדק בזהירות ולגלגל בקוקוס
:
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה