Translate

19 במרץ 2011

אלפחורס



המצרכים:100גרם חמאה או מחמאה
3/4 כוס סוכר דק
1 ביצה שלמה
1חלמון
כוס וחצי קונפלור
גרידת לימון
1 א.אפיה
קמח אני בדרך כלל לא מודדת מכניסה לפי הצורך כמעט 2 כוסות
מילוי ריבת חלב
עיטור :קוקוס
אופו ההכנה:

להכין תבנית תנור מרופדת בנייר אפיה

לחמם את התנור לחום הכי גבוה שיש לכם 240-250 מעלות.

בקערה לנפות את הקמח יחד עם הקורנפלור וא.האפיה ולהניח בצד .

בקערת המערבל להקרים חמאה וסוכר במהירות בינונית עד שבהיר ואוורירי ,

להוסיף ביצה ווניל ולהמשיך לערבל עד אחידות .

להוסיף את הקמח המנופה יחד עם הקורנפלור ולהמשיך לערבל עד שהבלילה אחידה וחלקה.

לרדד על משטח מקומח קלות לעובי של 3-4 מ"מ ,

לקרוץ עיגולים בקוטר של 5 ס"מ בערך
להעביר את העוגיות לתבנית ולאפות 5 דקות ולא יותר ,הן אמורות להשאר יפות חלקות ולבנות .

לצנן לקירור מוחלט.
ואז למרוח את הריבת חלב להדק בזהירות ולגלגל בקוקוס
:





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה