מוס גבינה משולשים👌
בסיס
שרוול ביסקווטים
100 גרם חמאה
חצי כוס אגוזי מלך טחון
להמיס בקערה את החמאה
לטחון דק את האגוזים ביסקוויטים יחד דק
לערבב עם החמאה להניח בצד
קרם השמנת, גבינות:
בקערה מיקסר להניח
500 גרם שמנת מתוקה
1 אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
3/4 כוס סוכר אפשר פחות
גרידת לימון לפי הטעם
להקציף קצף יציב
בנפרד לערבב
220 מסקרפונה או גבינת שמנת
1 שמנת חמוצה
1 גבינה לבנה 250 גרם
לערבב יחד את הגבינות לאחר סינון של שעה
להוסיף לקערה השמנת מתוקה לערב מעט להטמעה
להמשיך לקפל עם מרית בזהירות קרם אחיד וחלק
הרכבה המנה:
בתבנית סיליקון להניח בבסיס ביסקוויטים לשטח עם כפית להוסיף קרם מעל להחליק את הקרם לגרר שוקולד מריר, לבן או שוקולד חלב מעל להקפיא אפשר להגיש קפוא או לאחר קירור של כמה שעות בהצלחה 👌😘
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה