דפים

23 במאי 2025

מוס משולשים גבינה ושוקולד

 מוס גבינה משולשים👌

בסיס

שרוול ביסקווטים

100 גרם חמאה

חצי כוס אגוזי מלך טחון

להמיס  בקערה את החמאה

לטחון דק את האגוזים ביסקוויטים יחד דק

לערבב עם החמאה להניח בצד

קרם השמנת, גבינות: 

בקערה מיקסר להניח

500 גרם שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג וניל

1/2 כוס חלב

3/4 כוס סוכר אפשר פחות

גרידת לימון לפי הטעם

להקציף קצף יציב 

בנפרד לערבב

220  מסקרפונה או גבינת שמנת

1 שמנת חמוצה 

1 גבינה לבנה 250 גרם

לערבב יחד את הגבינות לאחר סינון של שעה

להוסיף לקערה השמנת מתוקה לערב מעט  להטמעה 

להמשיך לקפל עם מרית בזהירות קרם אחיד  וחלק

הרכבה המנה: 

בתבנית סיליקון להניח בבסיס ביסקוויטים לשטח עם כפית להוסיף קרם מעל להחליק את הקרם לגרר שוקולד מריר, לבן או שוקולד חלב מעל להקפיא אפשר להגיש קפוא או לאחר קירור של כמה שעות בהצלחה 👌😘




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה