עוגת גבינה קפואה בשתי שוקולדים
עוגת גבינה קפואה בשתי שוקולדים
עוגה מדהימה וטעימה
המצרכים:1 אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה סקי %5
2 שמנת מתוקה
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס חלב
חצי שקית ג"לנטין
1/4 כוס מים רותחים
1/2 שקית אנסטנט בטעם שוקולד בלגי
לבסיס
250 גרם בסקוטים מרוסקים דק
150 גרם חמאה
50 גרם אגוזי מלך גרוסים
שוקולד מריר 100 גרם
ה150 גרם שוקולד לבן לקישוט
להמיס את החמאה להוסיף את הבסקויטים אגוזי מלך
ולרפד תבנית 26 עגולה לסדר שקף בדפנות להמיס את השוקולד ולפזר מעל הבסקוטים
מילוי
מקציפיפ שמנת מתוקה לקצף יציב
מערבלים חלב,גבינהסוכר מהירות נמוכה 2 דקות ואז מוסיפים את הפודינג
וניל לתערובת חלקהמגברים מהירות לערבב אחידממיסים את הגלנטין ומוסיפים לתערובת
יוצקים את התערובת על השמנת המוקצפת ומערבבים בתנועות קיפול לוקחים 4 כפות מתערות הגבינה ומוסיפים לה את החצי אנסטנט בלגי את השאר מסדרים על הבסקוטים מישרים למעלה יוצקים שוקולד לבן מוממס ומקשטים בתערובת הגבינה עם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה