דפים

17 באוג׳ 2024

פלפל ממולא ללא בשר מעדן

 פלפל ממולא של לאה זפרני😘

12 פלפלים קטנים אפשר בכל צבע

מילוי: 

כוס  וחצי אורז מבושל

אני בישלתי עם תוספת לאורז באחש

1 בצל קצוץ דק

כפית שום כתוש

קופסא פיטריות חתוכות לסחוט נוזלים 

חופן פטרוזיליה קצוצה רק עלים

חופן שמיר קצוץ דק

1 גזר קטן להעביר מנדולינה  רצועות דקות

תבלינים מלח, פלפל, מרק עוף, אגוז מוסקט, כפית פפריקה,קורט כורכום,  כף רוטב צילי מתוק כף שמןהכנת המילוי: 

לטגן את  הבצל השום להוסיף את הפטריות, הגזר, להוסיף תבלינים לבשל 5 דקות  לצנן מעט להוסיף לאורז המתובל בבאחש (חנות תבלינים ובסופרים) 

להוסיף את הירק הקצוץ  להניח בצד 

הכנת הפלפלים: 

לחתוך את הכיפה להוריד את הפיתם הירוק כך שנוצר חור 

לשמור כל

כיפה לפלפל שלה שנוכל לכסות כל פלפל

להוציא את הגרעינים ושאריות  לפזר מלח להניח מספר דקות בצד

רוטב:

3 שיני שום כתושים

רבע כפית סוכר

קופסא עגבניות מוטי

כף רסק משבח

פלפל שושקה חתוך לפרוסות עבות

2 כוסות מים

תבלינים מלח, פלפל כמון, מרק עוף, פפריקה בשמן, 

2 עגבניות טריות ללא גרעינים קצוצות קוביות קטנות

לטגן טוב את השום והשושקה להוסיף עגבניות טריות להוסיף תבלינים ואת עגבניות מוטי, את רסק לאדות מ ספר דקות ואז להוסיף את המים לערבב לבשל חצי שעה לרוב סמיך מעט

אופן ההכנה: 

1 למלא את הפלפלים

2 לסדר בתבנית לתנור 

לרסס מעט שמן לאפות חצי שעה בחום גבוה טוסטר אובן (רצוי) 

3 להוסיף את הרוטב לאפות מכוסה בנייר אפיה רטוב

 לשמור כוס רוטב ולהוסיף לפי הצורך 

15 דקות ללא כיסוי לצבע משי לפזר ירק שאוהבים פטרוזיליה או שמיר תהנו 

*המנה ללא בשר 


נ



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה