אז ככה
800 גרם קמח
200 גרם מזולה בניר זהב (חדר)
2 כוסות מים פושרים (חד פעמי קר)
2 כפות שמרים
כף וחצי מלח( בלי בטן)
3/4 כוס שמן
לציפוי
ביצה מדוללת בכף מים קרים
שומשום ,קצח
אופן ההכנה:
ללוש לבצק נעים להניח עשר דקות מכוסה על השייש
לקרוץ חתיכה מהבצק לגלגל לנחש להדביק קצה טוב ,לטבול בביצה והשומשום להניח על אפיה בתבנית ,לאפות 180 מעלות תהינו לכם עם כוס תה ומזגן זה סבבי
800 גרם קמח
200 גרם מזולה בניר זהב (חדר)
2 כוסות מים פושרים (חד פעמי קר)
2 כפות שמרים
כף וחצי מלח( בלי בטן)
3/4 כוס שמן
לציפוי
ביצה מדוללת בכף מים קרים
שומשום ,קצח
אופן ההכנה:
ללוש לבצק נעים להניח עשר דקות מכוסה על השייש
לקרוץ חתיכה מהבצק לגלגל לנחש להדביק קצה טוב ,לטבול בביצה והשומשום להניח על אפיה בתבנית ,לאפות 180 מעלות תהינו לכם עם כוס תה ומזגן זה סבבי
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה