דפים

10 ביולי 2014

מרק שעועית אדום עם גרונות הודו

מצרכים:
גרון הודו חתוך לשמונה מנות
 2 כוסות שעועית לבנה שהושרתה במים ליליה
2 שיני שום
סלרי, פיטרוזיליה קצוצים
1/4 כפית פלפל לבן או שחור
1/4 כפית צ'ילי גרוס
כף מלח
1 כפית מרק עוף לחוטאים
1/2 כפית כורכום
1 כפית כמון
2 כפות פפריקה מהולה  בשמן
 2 כפות שמן להקפצה השום
רסק עגבניות מדולל בכוס מים ורבע כפית סוכר
מים  לפי הצורך חצי סיר בערך

 בסיר לחץ  לטגן קלות את השום  להוסיף מים ותבלינים מלבד הרסק להוסיף שעועית ופרוסות הגרון לבשל כשעה
לפתוח לתת לאדים לצאת  לדלל את הרסק  ולהוסיף לסיר לא מכוסה  לערבב שלא ידבק בתחתית הסיר


,להנמיך את הלהבה ולבשל עוד 20 דקות (לקשור את הירק בחוט כך שלא יתפזר בסיר,מי שאוהב עדיף לקצוץ ואז להוסיף לסיר}. לשפר תיבול אם יש צורך,לבשל 10 דקות נוספות.  בתאבון




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה