דפים

4 ביוני 2014

שוקולד זיריזה




שוקולד זיריזה
4 ביצים גדולות
כוס וחצי סוכר
3/4 כוס קקאו +שתי כפות שוקולית
3/4 כוס שמן
21/2 כוסות קמח תופח
חצי כפית אבקת סודה
כוס מיץ תפוזים טבעי
(לחלבי כוס חלב/שמנת חמוצה)
כוס מים רותחים
אופן ההכנה
מקציפים ביצים שלמות מוסיפים בהדרגה סוכר
מוסיפים שמן בשובל ארוך ודק
מקציפים להבלעת השמן ומוסיפים את שאר המצרכים
בסוף את המים
מעברים לתבנית משומנת ואופים 160 מעלות לקיסם לח משארים את העוגה בתנור עוד כמה דקות עם דלת פתוחה ותנור כבוי אני זילפתי וקשקשתי עם שוקולד לבן אתם קשטו איך שבא לכם טיפ חשוב אני נוהגת להשקות את העוגה במיץ לפתו או כפית נס ומים או חלב חם כאשר אני מוציא אותה מהתנור אז אל תגידו שלא אמרתי לכם.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה