עוגת מוס ממולא בפחזניות
כוס וחצי מים
כוס וחצי קמח
5 ביצים
1 אבקת אפיה
קורט מלח
מוס לשפוך מעל:
3 ביצים מופרדות
200 גרם שוקולד איכותי
חצי שקית גילטין
2 שמנת מתוקה
אופן הכנת המוס
להמיס על בן מארי את השוקולד ולהוריד מהאש
לערבב פנימה את החלמונים
בקערת מיקסר להקציף לקצף יציב חלבונים + חצי כף סוכר
להקציף בנפרד את השמנת מתוקה
בתנועות עטיפה ובעדינות לערבב את השוקולד עם השמנת מתוקה שהקצפנו ואז להוסיף את החלבונים המוקצפים, אחרי שהכל יתאחד בעדינות להוסיף את הגי'לטין .
לסדר בתבנית 26
לרפד את התבנית בנייר אפיה ובשקף בצדדים מומלץ לחילוץ קל.
לסדר את הפחזניות שהכנו ומילאנו בקרם את כל התבנית ומעליו לשפוך את המוס ולנער במכות קלות על השולחן את התבנית על מנת שכל המוס יכנס ויחדור לכל חריצי הפחזניות, להכניס להקפאה למספר שעות מומלץ להוריד למקרר לכמה שעות בכדי שיהיה קל לפרוס את העוגה
את הפחזניות אפשר למלא בקרם וניל ושמנת מתוקה רגילה
כוס וחצי מים
כוס וחצי קמח
5 ביצים
1 אבקת אפיה
קורט מלח
מוס לשפוך מעל:
3 ביצים מופרדות
200 גרם שוקולד איכותי
חצי שקית גילטין
2 שמנת מתוקה
אופן הכנת המוס
להמיס על בן מארי את השוקולד ולהוריד מהאש
לערבב פנימה את החלמונים
בקערת מיקסר להקציף לקצף יציב חלבונים + חצי כף סוכר
להקציף בנפרד את השמנת מתוקה
בתנועות עטיפה ובעדינות לערבב את השוקולד עם השמנת מתוקה שהקצפנו ואז להוסיף את החלבונים המוקצפים, אחרי שהכל יתאחד בעדינות להוסיף את הגי'לטין .
לסדר בתבנית 26
לרפד את התבנית בנייר אפיה ובשקף בצדדים מומלץ לחילוץ קל.
לסדר את הפחזניות שהכנו ומילאנו בקרם את כל התבנית ומעליו לשפוך את המוס ולנער במכות קלות על השולחן את התבנית על מנת שכל המוס יכנס ויחדור לכל חריצי הפחזניות, להכניס להקפאה למספר שעות מומלץ להוריד למקרר לכמה שעות בכדי שיהיה קל לפרוס את העוגה
את הפחזניות אפשר למלא בקרם וניל ושמנת מתוקה רגילה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה