קילו קמח מנופה
3 וחצי כוסות מים פושרים
2 כפות שמרים יבשים
3 כפות סוכר
כף מלח
כפית קוניאק
רבע כוס שמן!
לערבב את המצרכים היבשים ולהוסיף את המים בהדרגה
להוסיף את הקוניאק להמשיך את פעולת המיקסר
את השמן מוסיפים לקראת הסיום ממשיכם לערבל כשבע דקות
מוציאים מעבדים ביד מעט עם מעט שמן ומכסים בנילון נצמד
להתפיחהכ40 דקות, עד שעה להוציא אוויר מהבצק ולחתוך חתיכות בגודל הרצוי בידיים משומנות נותנים צורה מאורכת מעט, מניחים על נייר פרגמנט מקומח ומכסים כ10 דקות נוספות!
את הבצק להכניס לשמן עמוק( אבל לא רותח מדי, אחרת ישאר בצקי בפנים),
מזהיבים מכל צד ולהוציא, ולמלא בסלטים שהכנו
תפוחי אדמה מבושלים חתוכים לקוביות ,ומטובלים במלח פלפל לימון,טונה ,סלט ירקות ,סלט כרוב קצוץ דק מתובל,לימון כבוש ,הריסה פיקנטית,חמוצים ומה שתחליטו שטעים לכם
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה