חומרים:
4-5 ראשי סלק אדום
לשטוף היטב ולבשל עד לריכוך עם הקליפה.
לצנן,לקלף ביד,לחתוך לקוביות או לכל צורה אחרת ולהעביר לקערה עמוקה .
לתיבול:
3 שני שום כתוש
כפית סוכר (אפשר קורט)
שתי כפות שמן קנולה
מיץ מלימון שלם
1-2 כפות חומץ לבן
מלח,פלפל לבן,מעט שמן,קורט כמון טחון לאוהבי החריף -מעט שבבי-פלפל חריף מיובש
לערבב את כל זאת יחד עם קוביות הסלק ,לבדוק בטעימה מה חסר ולהוסיף
לקישוט - לפני ההגשה,לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה מעל או כוסברה
4-5 ראשי סלק אדום
לשטוף היטב ולבשל עד לריכוך עם הקליפה.
לצנן,לקלף ביד,לחתוך לקוביות או לכל צורה אחרת ולהעביר לקערה עמוקה .
לתיבול:
3 שני שום כתוש
כפית סוכר (אפשר קורט)
שתי כפות שמן קנולה
מיץ מלימון שלם
1-2 כפות חומץ לבן
מלח,פלפל לבן,מעט שמן,קורט כמון טחון לאוהבי החריף -מעט שבבי-פלפל חריף מיובש
לערבב את כל זאת יחד עם קוביות הסלק ,לבדוק בטעימה מה חסר ולהוסיף
לקישוט - לפני ההגשה,לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה מעל או כוסברה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה