דפים

5 בספט׳ 2013

סלק אדום

חומרים:

4-5 ראשי סלק אדום

לשטוף היטב ולבשל עד לריכוך עם הקליפה.

לצנן,לקלף ביד,לחתוך לקוביות  או לכל צורה אחרת ולהעביר לקערה עמוקה .


לתיבול:

3 שני שום כתוש
כפית סוכר (אפשר קורט)
שתי כפות שמן קנולה



מיץ מלימון שלם

1-2 כפות חומץ לבן

מלח,פלפל לבן,מעט שמן,קורט  כמון טחון לאוהבי החריף -מעט שבבי-פלפל חריף מיובש
לערבב את כל זאת יחד עם קוביות הסלק ,לבדוק  בטעימה מה חסר ולהוסיף

לקישוט - לפני ההגשה,לפזר מעט פטרוזיליה קצוצה מעל או כוסברה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה