לחמגון
21/2כוסות קמח רגיל
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
כף שמן זית
כוס מים פושרים ללוש לבצק חלק ועדין להתפיח שעה וחצי
מעל הבצק
3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום
פלפל חריף קצוץ
גמבה כבושה קצוצה
300 גרם בשר עם שומן כבש טחון
עגבניה בשלה קצוצה ללא הנוזלים
מלח ,פלפל,פטרוזילה או כוסברה קצוצים וכמובן מלא
צנוברים
אופן ההכנה המילוי
לטגון את השום והבצל להוסיף את הבשר עד לשינוי צבע להוסיף שאר המרכיבים להקפיץ עוד מס דקות לכבות ולצנן
לחלק את הבצק לשניים (אני חלקתי לקטנים יותר לארבע כדורים) לרדד דק
למרוח על הבצק מטבוחה או רוטב עגבניות לפזר את הבשר
לפזר שמן זית מעל ולאפות 175 מעלות רבע שעה בערך
אני מרחתי מטבוחה שכבה דקה מאוד ואז את המילוי בהשראת אהרוני
21/2כוסות קמח רגיל
כף שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
כף שמן זית
כוס מים פושרים ללוש לבצק חלק ועדין להתפיח שעה וחצי
מעל הבצק
3 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
2 שיני שום
פלפל חריף קצוץ
גמבה כבושה קצוצה
300 גרם בשר עם שומן כבש טחון
עגבניה בשלה קצוצה ללא הנוזלים
מלח ,פלפל,פטרוזילה או כוסברה קצוצים וכמובן מלא
צנוברים
אופן ההכנה המילוי
לטגון את השום והבצל להוסיף את הבשר עד לשינוי צבע להוסיף שאר המרכיבים להקפיץ עוד מס דקות לכבות ולצנן
לחלק את הבצק לשניים (אני חלקתי לקטנים יותר לארבע כדורים) לרדד דק
למרוח על הבצק מטבוחה או רוטב עגבניות לפזר את הבשר
לפזר שמן זית מעל ולאפות 175 מעלות רבע שעה בערך
אני מרחתי מטבוחה שכבה דקה מאוד ואז את המילוי בהשראת אהרוני
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה