דפים

26 במאי 2013

מחשי מגיסתי התונסאית


1 בצל גדול קצוץ
4 תפוחי אדמה גדולים
חצי חבילה פטרוזיליה קצוצה
חצי חבילה כוסברה קצוצה
חצי ק"ג פילה עוף קצוץ בסכין(אפשר חזה עוף קצוץ בסכין) 
3 פרוסות לחם מרטיבים סוחטים מגררים
1 כפית פלפל שחור
1/2 1 כפית פפריקה מתוקה
כפית שטוחה הריסה רצוי חריף 
כף תבלין למחשי או  רבע כפית ראס אל חנות
רבע כפית כורכום
כף שטוחה מרק עוף
1 ביצה
כף שמן זית  

לטיגון:

קמח
ביצה טרופה
כפית פפריקה
קורט מלח
שמן עמוק
1. קולפים את תפוחי האדמה פורסים לפרוסות דקות.אפשר במנדולינה
2. מערבבים את כל שאר החומרים ויוצרים קציצות מוארכות.
3. ממלאים את תפוחי האדמה כמו סנדוויץ עם המילוי וסוגרים בפרוה שניה סנדביץ


.

4. טובלים כל קציצה , בקמח ואחר כך בביצה. מטגנים את הקציצות עד שהן מזהיבות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה