דפים

20 באפר׳ 2013

פשטידת ירקות מעולה

פשטידת ירקות
2 יח קישואים מגוררים בפומפיה דק
2 גזרים מגוררים דק
בצל גדול מגרר גס
2 תפוחי אדמה בינונים מגוררים דק
1 בטטה מגוררת דק
3 ביצים גדולות או (4 קטנות)
כף אבקת מרק פרווה
חופן פטרוזיליה קצוצה דק דק
3 כפות קמח תופח
כף שמן
מיץ מלימון אחד
קורט כורכום ממש מעט
מלח ופלפל לבן
אופן ההכנה
לסחוט את הנוזלים של הירקות להניח בקערה להוסיף תבלינים להקציף במזלג את הביצים להוסיף לירקות להוסיף את הקמח לערבב קלות לשמן תבנית פיירקס לשפוך את הבלילה וליישר ולפזר שומשום ולאפות 170 מעלות עד לצבע זהוב

בוקר אחד התעוררתי על צד הלא כלכך שלי  נגשתי למקרר והחלטתי לטגן קציצות ירק בא לי כזה ואז הכנתי את כל המסה  ואז קבלתי טלפון בהול  הכנסתי את המסה לתבנית ואפיתי בינתיים התכוננתי ליצאה   הבהולה ובאמת לא הצטערתי יצא מדהימה וברור פחות שמן זה בריא אז תהנו לכם לפעמיים דברים טובים באים משינויים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה