דפים

21 במאי 2011

פאי שוקולד




מצרכים לבצק
2-1/2 כוסות קמח אוסם תופח
200 גרם חמאה או מרגרינה
2 ביצים
1/4 כוס סוכר
מילוי:
1 כוס סוכר
200 שוקולד מריר
1/4 כוס מים 2 ביצים כף קמח אוסם
אופן ההכנה
ממיסים בסיר קטן שוקולד מים סוכר
מוסיפים מרגרינה או חמאה
לאחר מרגרינה נמסה מוסיפים
כף קמח בוחשים את שתי הביצים מוסיפים בוחשים למירקם חלק סוגרים את האש מניחים בצד.
אופן הכנת הבצק:מניחים בקערה את הקמח הסוכר,ו מערבבים
חותכים את המחמאה לקוביות קטנות ומוספים לקערה ומפוררים,
מוסיפים את הביצים ולשים לקבלת בצק אחיד
מחממים את התנור ל180מעלות
מחלקים את הבצק לשני חלקים ומרדדים
שמים חלק אחד בתבנית מעלו שופכים את המילוי
חותכים לפסים את החלק השני של הבצק ומסדרים את הפסים  באלכסון מעל המילוי  אופים כחצי שעה בהצלחה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה