

אוזני המן שחור לבן בעיגולים
2 צנצנות קטנות של ממרח נוטלה
אופן ההכנה:
במיקסר עם וו גיטרה מעבדים חמאה עם א. סוכר במהירות נמוכה עד לתערובת קרמית
מוסיפים וניל ומעבדים קצרות ,
מוסיפים ביצה יחד עם רבע מכמות הקמח בערך .
מעבדים למשחה אחידה
מוסיפים את יתרת הקמח ומעבדים קצרות רק עד אחידות וזהו.
מוציאים מקע
כמות 20 -25 יחידות
מרכיבי האוזניים
200 גרם חמאה
100 גרם א.סוכר (1 שקית )
1 כפית תמצית וניל
300 גרם קמח (2 כוסות גדושות - מומלץ לשקול )
1 ביצה
תוספת לבצק הכהה:
רבע כוס קקאו
מליתרת המיקסר חצי מכמות הבצק עוטפים בניילון נצמד ומשטחים לצורת דיסק.
בחצי הבצק שנותר במיקסר מוסיפים את הקקאו ומעבדים שוב עד אחידות .
מוציאים ועוטפים בניילון נצמד משטחים לצורת דיסק .
מניחים את שני חצאי הבצקים לקירור לשעה במקרר.
אחרי שעה מוציאים ,משטחים כל חלק למלבן קטן בערך בגודל של דף 4A .
מניחים קודם את החלק השחור ומעליו את הלבן
מגלגלים מהחלק הצר ליצירת גליל ספירלה.
מכניסים שוב למקרר לחצי שעה כדי שיהיה נוח לעבוד איתו
זה הזמן לחמם את התנור ל - 180 מעלות .
מוציאים ,פורסים פרוסה בעובי של 1/2 ס"מ
מרדדים מעט עם מערוך כדי לדקק יותר
מניחים באמצע בערך כמות של כפית נוטלה
צובטים את הקצוות לצורת אוזן,כך ממשיכים פרוסה אחר פרוסה.
מכניסים לתנור ל 15 שעה .
על פי הבצק של קארין גורן
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה