דפים

22 בינו׳ 2010


   עוגת פירות יבשים



רכיבים:

50 גרם מכל הפירות היבשים הבאים: שקדים, אגוזי פקאן, אגוזי לוז, אגוזי מלך, צנוברים וצימוקים
20 גרם משמשים מיובשים
10 דבלים
10 שזיפים מיובשים, מגולענים
10 תפוזוני קומקוואט מסוכרים
1 כוס קמח רגיל
חצי כוס סוכר
2-3 ביצים





אופן ההכנה:
1. מערבבים את כל החומרים, למעט הביצים, בקערה גדולה.
2. מוסיפים שתי ביצים ומערבבים, עד שמתקבלת עיסה סמיכה מאוד ודביקה. אם עדיין נשארים חומרים יבשים שאי אפשר לשלבם בעיסה מוסיפים עוד ביצה ומערבבים.
3. מרפדים תבניות מוארכות של אינגליש קייק בדפי אפיה או נייר כסף ודוחסים פנימה את תערובת העוגה.
4. אופים בחום בינוני-גבוה כחצי שעה, עד שהעוגה משחימה היטב, ומצננים.
5. להגשה פורסים פרוסות בעובי סנטימטר.



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה